Tuba István - cégalapító, tulajdonos

Tuba István 25 évvel ezelőtt alapította a cégét, mely az Ő nevéről kapta a Tuba Reklámstúdió nevet. Negyed évszázad alatt megszámlálhatatlanul sok kreatív munka, ötlet és kivitelezés kötődik személyéhez. A megrendelőkkel mind a mai napig jó kapcsolatot tart fenn és tanácsaival rendszeresen segíti a reklámstúdió munkáját.Szabó Tünde - ügyvezető

Közel 20 éve veszek részt a Tuba Reklámstúdió munkájában, szinte a kezdetektől. Számomra fontos, hogy az ügyfeleinkkel személyes kapcsolatban legyek. Úgy gondolom, hogy a személyes kommunikáció fontos pillér a munkánk során. Megrendelőink tudják, hogy bátran fordulhatnak hozzánk, legyen szó elcsúszott, rövid határidős munkákról vagy egyszerűen tanácsra, mintára van szükségük a kivitelezéssel kapcsolatban. Szeretem a munkámat, örömmel kezdek minden napot (még a hétfőt is), nincs jobb dolog annál, minthogy a papíron megtervezett anyag a nyomdában életre kel és látom azt a boldog elégedettséget a megrendelőink arcán.


MIÉRT JÓ VELÜNK EGYÜTT DOLGOZNI?

Ön elképzeli - Mi megvalósítjuk
Az Ön elképzeléseinek kivitelezésében jól képzett munkatársaink nyújtanak segítséget, legyen az arculattervezés, fotózás, prospektusok, szóróanyagok, nyomdai termékek, szita és tampon nyomás kivitelezése. Vállalkozásunk felépítését úgy alakítottuk ki, hogy lehetőség szerint egy helyen történjen minden, így megkönnyítjük dolgát, nem kell Önnek fotós, grafikus és egyéb kivitelezők után mennie, nálunk mindent elintézhet. Rugalmasak vagyunk, a határidőket betartjuk, elsődleges szempont nálunk a megrendelő elégedettsége.

Célunk, hogy megrendelőinket teljes mértékben kiszolgáljuk, beleértve a fotózástól a nyomdai előkészítésen át a nyomdai kivitelezésig, illetve olyan marketing és dekorációs anyagok előkészítése és kivitelezése, amelyek a cég arculatához vannak tervezve és segíti a napi vagy akár éves működését a megrendelőinknek.

Múlt és jelen
Vállalkozásunk múltja 1991-re nyúlik vissza, akkor még Tuba Reklámiroda Betéti társaság formában jegyezték cégünket. Később, megrendelőinknek köszönhetően egyre több megbízást és feladatot kaptunk, így megalakult a Tuba Reklámstúdió Kft. Büszkék vagyunk arra, hogy idén ünnepeljük a 25 éves jubileumi évfordulónkat.

ÉRTÉKEINK, HITVALLÁSUNK
Célunk a hosszú távú korrekt partneri együttműködés, úgy a megrendelőinkkel, mint az alvállalkozóinkkal, mely a bizalomra épül. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az állami és a bank szektorban több partnerünk van jelenleg is. Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelőink jó véleménnyel vannak rólunk, elégedettek a munkánkkal és sikerült velük egy rugalmas, korrekt, napi szintű munkaviszonyt kialakítanunk.