Egy nagy és ismert divatmárkának rendezett divatbemutatóra dekorációtervezés és kivitelezés. A feladatunk az volt, hogy egy belső udvar négy falát teljes mértékben elfedjük. A munkák kivitelezésében különös nehézséget jelentett, hogy az épület műemlékvédelem alatt áll és egy szöget sem verhettünk a falba. A 8 méteres magasságot tartanunk kellett úgy, hogy öntartó, stabil és biztonságos legyen. A falhoz nem rögzíthettünk semmit, ami nem kevés fejtörést okozott, de ügyes csapatunkkal megoldottuk és a végeredmény önmagáért beszél.              

RÁDIÓKABARÉ FELVÉTELT SZERVEZTÜNK A FÜLEMÜLE CSÁRDÁNAK. Ez a reklámkampány része volt, a csárda népszerűsítése volt a cél. Teltház lett a végeredmény a jegyek napok alatt elfogytak.

FÜLEMÜLE CSÁRDA BELSŐ DEKORÁCIÓ. A csárda belső falakon lévő tapéta mintáját megterveztük és kinyomtattuk. Csíkokban került fel a falra. A sváb kultúra, hagyományőrzés a múlt tisztelete fokozza a családias hangulatot. Az egyik legtöbbet feltett kérdés a Fülemülében, hol készült a tapéta? A szükséges képeket irattárakból, archívumokból gyűjtöttük.

ENERGIA (OKOS) OSZLOP LOGÓZÁS. A feladatunk az volt, hogy az új elektromos töltőállomás oszlopra 4 cég logóját helyezzük el. A nehézséget az jelentette, hogy az oszlop kúpos volt, valamint az anyaga nem tette lehetővé a biztos tapadást, így öntapadós anyagok nem jöhettek szóba. Találtunk rá megoldást, erős mágnesre nyomtattuk ki a logókat, mely a pontos számítások után tökéletesen illeszkedik az oszlopra. Látható a terv, a felhelyezés és a végeredmény.

HARMADIK SZEM FOTÓKIÁLLTÁS. Tuba István 2008-ban megrendezett fotókiállításának anyagából.

HORVÁTH ÁDÁM OPERAÉNEKES CD borítóterv, valamint egy igényes kézzel kötött és arany betűkkel, kézzel nyomott portfólió kivitelezése.